Mail ons

Over ons: Schoonmaakservice Gewoon Doen

“Mijn naam is Dominique,
maar zeg maar gewoon, Do!”

Mail ons
v

Over ons: Schoonmaakservice Gewoon Doen

 

Mijn naam is Dominique, maar zeg maar gewoon Do!

Bij diverse bedrijven ben ik in dienst geweest, horeca en schoonmaakbedrijven. Hier heb ik geleerd en ondervonden dat het stukje persoonlijke aandacht en respect van groot belang is. Ook heb ik hier zeer veel ervaring opgedaan omtrent schoonmaken en hygiëne. Ik ben niet vies van hard werken en vind het fijn om mensen blij te maken. Voorheen in de horeca met lekker eten, nu met een fris en schoon opgeruimd huis of werkomgeving. Ondernemen is wat ik al een tijd wil en nu heb ik dit gerealiseerd, gewoon doen!

 

Met dit schoonmaakbedrijf wil ik mij onderscheiden door net een stapje extra te doen. Door te luisteren en mee te denken. Op deze manier ontstaat er een fijne sfeer en vertrouwen tussen mij en mijn opdrachtgevers. De personen waar ik mee samen werk hebben dezelfde instelling als ik en wij als team staan voor u klaar.

Onze kracht is oog voor detail en persoonlijke service. Alle ruimtes die wij schoonmaken worden van plafond tot vloer aangepakt. Grote en kleine opdrachten, alles met evenveel aandacht.

Voor elk project een verhuisschoonmaak, ontruiming, reguliere schoonmaakservice, zakelijk of particulier. Wij zijn er voor u!

Ons motto is “gewoon doen!”

 

Algemene werkwijze Schoonmaakservice

Bij uw interesse in onze schoonmaakservice hebben we eerst telefonisch of contact per e-mail voor de globale aard van de opdracht.
Aan de hand hiervan maken we een afspraak met u op de betreffende locatie, hier bespreken wij alle ruimtes en uw wensen door.
Zo komen we tot een duidelijk beeld van wat u wilt en wat wij kunnen doen voor u. Ter plaatse krijgt u een schatting van de kosten,
de offerte werken wij uit en sturen wij u binnen een dag toe.
Mochten er aanpassingen nodig zijn in de offerte dan bespreken wij die en passen wij aan waar mogelijk.

Bij een reguliere schoonmaak sturen wij geen offerte, maar ontvangt u een schoonmaakcontract met de besproken details van ons.
Mochten er in de loop van de opdracht extra wensen bij komen dan kunt u deze ten alle tijden met ons bespreken, en zullen wij deze toevoegen aan de opdracht waar mogelijk. Ook bij een schoonmaakcontract kunnen wensen toegevoegd worden. Deze voegen we toe als aanvulling op het contract.
Na akkoord voor de opdracht gaan wij voor u aan de slag.

Tevreden klanten

” Gewoon Do(en), maakt vanaf dag één bij ons thuis schoon. Gewoon Do(en) is betrouwbaar, constant en snel. Staat open voor input en doet daar ook direct wat mee. Heel tevreden! “
Ilko en Lotte Spijker

Dominique geeft altijd een persoonlijke extra touch aan het tip top in orde maken van mijn huis. Of het nou gaat om even een kopje extra afwassen is of een plantje bij snoeien, Dominique ziet de details waar je bij anderen meestal om moet vragen. Ze is altijd vrolijk, zeer sociaal en flexibel als extra dingen moeten gebeuren of andere werktijden. Dominique en haar persoonlijke schoonmaak team zijn echt allemaal toppers!