Mail ons

Verhuishulp / Ontruiming

Bij een ontruiming nemen wij u alle zorg uit handen en leveren wij het pand bezemschoon op. Vaak vindt een ontruiming plaats na een overlijden, het verhuizen van een oudere, van een eengezinswoning naar een zorg appartement, het verlaten van een zorgkamer, of na een huis uit zetting.

Mail ons

Verhuishulp / Ontruiming

U gaat verhuizen, kleiner wonen of veel wat u niet mee wil verhuizen? Wij maken alles in orde voor u en zorgen voor een piekfijne oplevering.

R

Wat zit er bij in?

 • van zorgkamer tot volledige woning
 • persoonlijk maatwerk
 • spullen afvoeren
 • spullen 2e kans door samenwerking met goede doelen
 • afval afvoer
 • reguliere schoonmaak
 • extra wensen i.o.v.
=

Wat houd ontruiming in?

Bij een ontruiming nemen wij u alle zorg uit handen en leveren wij het pand bezemschoon op.
Vaak vindt een ontruiming plaats na een overlijden, het verhuizen van een oudere, van een eengezinswoning naar
een zorg appartement, het verlaten van een zorgkamer, of na een huis uit zetting.

Ook kunnen wij ingezet worden in situaties waar de bewoner het overzicht kwijt is of door medische beperkingen het niet meer kan bolwerken. Deze opdrachten nemen wij graag aan vooral omdat we hier echt mensen mee verder kunnen helpen.

Als er een ontruiming plaats vindt na een overlijden gaan wij extra zorgvuldig te werk omdat deze situaties erg emotioneel beladen zijn. Ons team bestaat uit mensen met respect en gevoel voor anderen. Wij willen u in deze moeilijke tijd de stress van het leeg halen en schoonmaken van de woning uit handen nemen.

Wij spreken alles met u door, spullen die bewaard moeten worden, wat weg kan en hebben een extra service om spullen waar u nog niet van weet wat u er mee wil tot max. 2 weken op te slaan.

v

Waarom goede doelen?

Voor de een is het rommel voor de andere een nieuwe start. Door zoveel mogelijk spullen te doneren aan goede doelen helpen wij andere mensen verder. Zo wordt er zo min mogelijk weggegooid en krijgen spullen een 2e kans. Spullen die nog goed en degelijk zijn maar waar geen interesse voor is bij de goede doelen slaan wij op voor verkoop of wij vinden hier een andere geschikte instantie voor. Wij willen ervoor zorgen dat eigenlijk allen kapotte of erg beschadigde spullen op de grote afvalhoop belanden. Beter voor het milieu en voor elkaar.

h

Lijst goede doelen:

 • Lokale kringloopwinkels: meubels, diverse nog bruikbare spullen
 • het Leger des heils: kleding
 • de Voedselbank: voedsel en schoonmaakproducten
 • Dierenopvang: textiel, kleden, handdoeken, dieren spullen
 • Stichting Babyspullen: producten en spullen voor baby’s
 • Scholen: boeken

Tevreden klanten

” Gewoon Do(en), maakt vanaf dag één bij ons thuis schoon. Gewoon Do(en) is betrouwbaar, constant en snel. Staat open voor input en doet daar ook direct wat mee. Heel tevreden! “
Ilko en Lotte Spijker

Dominique geeft altijd een persoonlijke extra touch aan het tip top in orde maken van mijn huis. Of het nou gaat om even een kopje extra afwassen is of een plantje bij snoeien, Dominique ziet de details waar je bij anderen meestal om moet vragen. Ze is altijd vrolijk, zeer sociaal en flexibel als extra dingen moeten gebeuren of andere werktijden. Dominique en haar persoonlijke schoonmaak team zijn echt allemaal toppers!